Sparringpartner voor de ondernemer

Sparringpartner voor de ondernemer

Ik help jou te groeien in je ondernemerschap

Ik help jou met een frisse blik naar jezelf en je bedrijf te kijken.

Gesprekken met een goede sparringpartner laten je bruisen van de energie en geven je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om met plezier te kunnen ondernemen. Het is toch een fijne gedachte dat je er als ondernemer niet alleen voor staat? Dat je altijd iemand hebt met een luisterend oor, die je helpt bij het vinden van oplossingen voor jouw ondernemersuitdagingen en je scherp en gefocust houdt. Aan mij heb je dat allemaal! En het mooie is dat ik kan putten uit jarenlange ondernemerservaring waardoor ik mij kan inleven in wat jij doormaakt. Je zult merken dat er veel herkenning zal zijn in onze gesprekken. Gun het jezelf te groeien in je ondernemerschap. Zullen we binnenkort kennismaken?

11 redenen waarom je contact op wil nemen

Ik wil groeien in mijn ondernemerschap.

Ondernemen is leren, ontwikkelen en groeien. Zorg jij ervoor dat jij niet stil blijft staan in je ontwikkeling? Is jouw balans tussen werk en privé zoals jij het jezelf wenst? En – niet onbelangrijk – heb je nog steeds plezier in je werk en het ondernemerschap? Is jouw antwoord op één van deze vragen nee, dan is het tijd voor aandacht!

Wil jij een sparringpartner die begrijpt welk proces jij doormaakt, die kan putten uit jarenlange ondernemerservaring en vooral gericht is op het behouden van plezier in het ondernemen? Ik zet mijn brede kennis en ervaring graag in om jou te laten groeien.

Groeien in ondernemerschap
Balans tussen werk en privé

Ik wil graag werken aan mijn balans tussen werk en privé.

Als ondernemer heb je veel passie voor je werk. Dit is ook absoluut een voorwaarde voor behoud van plezier in het ondernemerschap. Voor veel ondernemers zit hier echter ook de grootste valkuil. De lijn tussen werk en privéleven is zo dun. Je werk voelt vaak niet als werk, je vindt het nou eenmaal leuk! Maar wat nou als je na jaren met plezier ondernemen realiseert dat je te weinig tijd hebt voor familie en vrienden of zelfs nauwelijks een privéleven hebt?

Ik ga graag met je aan de slag om samen de oplossingen te vinden die bij jou passen.

Ik kan wel een blik van buitenaf gebruiken die mijn klankbord kan zijn, kritische vragen kan stellen en mij kan spiegelen.

Door je ideeën met mij te bespreken kun je ontdekken wat de reactie is van een ander.

Omdat ik geen onderdeel van jouw organisatie ben kan ik open naar jouw verhaal luisteren en zonder eigenbelang kritische vragen stellen en eerlijke feedback geven. Het zet jou aan het denken, geeft je nieuwe inzichten en houdt je scherp. Het helpt je ook ‘out of the box’ te denken en buiten je eigen werkveld te kijken en te denken.

Klankbord, kritische vragen en spiegelen
Hulp bij uitwerking ideeën

Ik heb hulp nodig bij het uitwerken van mijn ideeën.

Ik gebruik graag de metafoor dat een idee een zaadje is dat het beste groeit in de hersenen van een ander. Door te sparren over een idee geven we het zaadje water, en zo af en toe wat voeding, zodat het kan groeien en bloeien tot het gewenste resultaat.

Iemand die mij praktisch en creatief helpt met mijn ondernemersuitdagingen, dat zoek ik.

Ik heb het talent om de huidige situatie snel te analyseren en de vinger op de zere plek te leggen. Ik denk in oplossingen en word niet beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden. Ik kijk naar het hele plaatje en houdt rekening met de vele facetten van de bedrijfsvoering. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn en bij jou passen.

Ondernemersuitdagingen
Stok achter de deur

Ik heb een stok achter de deur nodig om stappen te maken.

Door regelmatig af te spreken ben ik de stok achter de deur die je helpt plannen en ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren en daarbij de doelstellingen die we samen hebben gesteld voor ogen te houden. De gesprekken zorgen ervoor dat je telkens weer de noodzaak voelt om de actiepunten op te pakken die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Bovendien voorkom je hiermee dat je terugvalt in oude gewoonten.

Ik wil graag samenwerken met iemand die mij kan inspireren en laten bruisen van de energie.

Ik heb mij laten vertellen dat mijn betrokkenheid en enthousiasme aanstekelijk werken. Ik zet deze kwaliteit dan ook graag in om jou te inspireren en te laten bruisen van energie. Deze energie kun jij dan weer inzetten om jouw doelen te bereiken en het plezier te voelen dat ik onontbeerlijk vind voor het ondernemerschap.

Inspireren en bruisen van de energie
Prioriteiten stellen en focussen

Ik vind het moeilijk prioriteiten te stellen en te focussen.

Ben jij een ondernemer die bruist van de ideeën? Die tijdens het uitwerken van een idee alweer drie nieuwe ideeën bedenkt? Is het resultaat dat je niet afmaakt waar je aan begonnen bent, en er dus geen geld mee verdient? Herken je dit? Laten we dan kennismaken. Ik help je prioriteiten te stellen en te focussen. Samen bereiken we meer!

Iemand die mij verbindt met de juiste samenwerkingspartners als specialistische kennis of hulp nodig is, dat lijkt mij fijn.

Ik help je bij alle facetten van de bedrijfsvoering. Als sparringpartner en trainer deel ik graag mijn kennis en ervaring omtrent alle facetten van de bedrijfsvoering. Wanneer specialistische hulp nodig is, verbind ik je graag met betrouwbare ondernemers die jou verder kunnen helpen. Ik werk samen met een fantastisch team van specialisten en heb een groot en waardevol netwerk dat ik graag inzet om jou verder te helpen. Mensen die bij mij passen en waarvan de kans dus ook groot is dat het met jou ook klikt. Ondernemen doe je tenslotte niet alleen!

Samenwerkingspartners
Netwerk vergroten

Ik wil mijn netwerk vergroten en op een waardevolle manier leren inzetten.

Ik heb tijdens mijn ondernemerschap een groot en waardevol netwerk opgebouwd. Ik heb geleerd dat dit een absoluut onmisbaar onderdeel van het ondernemerschap is. Ik help jou graag jouw netwerk uit te breiden en meer waarde te geven. Natuurlijk op een manier die bij jou past.

Ik wil mijn processen optimaliseren en op een praktische manier gewenste veranderingen realiseren.

Heb jij het gevoel dat jouw processen efficiënter, beter of leuker kunnen? Ik help je graag de mogelijkheden te onderzoeken. Omdat je er zelf te dicht bovenop zit is het moeilijk de gebruikelijke denkpatronen te doorbreken. Met mijn onbevooroordeelde blik van buitenaf help ik je graag aan nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Veranderingen realiseren
Zullen we kennismaken en kijken of het klikt?

Het is mijn missie jou te helpen met plezier te (blijven) ondernemen op een manier die bij jou past.

Laten we samen aan de slag gaan en oplossingen vinden die voor jou werken!

Samenwerkingspartners